Informatie

Wij helpen graag de startende ondernemer met een eerste website

En wat is er duidelijker dan een stappenplan?!

Stap 1

Een website begint door een domeinnaam te bedenken en te registeren en indien u die nog niet weet of niet heeft: moeten wij de domeinnaam verzinnen? Prima, inbegrepen! Wij beginnen meteen met zoeken naar een geschikte vrije domeinnaam nadat de betaling binnen is.

Stap 2

Wij gaan vervolgens het e-mailadres opzetten:

  • info@domein.nl wordt als hoofdadres voor uw communicatie met uw klanten ingesteld.

Nadat wij het e-mailadres getest hebben geven wij de gegevens aan u door en kunt u meteen gebruik maken van uw nieuwe e-mailadres.

Stap 3

Volgende stap gaan wij het samen hebben over de website qua uiterlijk, qua teksten en u levert naast de Algemene Voorwaarden en de AVG eventueel een aantal foto's aan. Vooral een foto van uzelf, lachend tijdens bijvoorbeeld werkzaamheden bij het contact gedeelte slaat goed aan.

Stap 4

Ondertussen hebben wij de hosting ingericht, doen wij bepaalde security handelingen en plaatsen een standaard pagina dat de website in de maak is zodat uw klanten niet op een blanco pagina uitkomen.

Wij gaan vervolgens met de layout, de teksten, de opmaak en onze eigen SEO technieken in uw website verwerken.

Voegen wij indien u dat wenst werkende iconen naar uw sociale media pagina's toe indien u die aan ons geeft. Hier een paar populaire (niet werkende) voorbeelden:

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • Google+
  • Youtube

De iconen kunnen op diverse plaatsen op de pagina geplaatst worden afhankelijk van de gekozen template.

Stap 5

Samen controleren wij alles en worden er eventueel nog kleine wijzigingen doorgevoerd. Vervolgens melden wij uw website aan bij meerdere zoekmachines als Bing en Google.

Totale duur zal een week of iets langer zijn. Wij hopen u als klant te mogen begroeten zodat wij ook voor u ons best kunnen doen en uw bedrijf digitaal vorm kunnen geven!