Privacy

Privacy nemen wij uiteraard enorm serieus

Hier vindt u een .pdf versie van de tekst hieronder: WebFully Privacy PDF

Welke persoonsgegevens en/of bedrijfsgegevens verwerkt WebFully?

Om jouw overeenkomst die jij met ons aangaat uit te voeren, hebben wij de volgende gegevens van je nodig.

Bedrijfsgegevens

Wij vragen om jouw KVK, bedrijfsnaam en vestigingsadres door te geven wanneer je onze producten in de hoedanigheid als bedrijf afneemt.

E-mailadres

Wij bewaren jouw e-mailadres zodat het mogelijk is om je belangrijke berichten over je bestelling of account toe te sturen. Jouw e-mailadres gebruiken wij voor niets anders dan communicatie over de afgenomen producten of wanneer er interesse is in producten.

Telefoonnummer

Jouw telefoonnummer gebruiken wij om contact met jou op te nemen in een noodgeval of om jouw input te vragen indien dat nodig is voor een product. Eventueel gebruiken wij jouw mobiele nummer voor het verzenden van sms-berichten ter uitvoering van de beveiliging van de producten.

Inloggegevens en klantnummer

Jouw inloggegevens (voor zover beschikbaar of gebruikt) bewaren wij om de toegang tot jouw account te beveiligen, zodat alleen jij of mensen met wie jij deze gegevens deelt kunnen inloggen. Ook maken wij een uniek klantennummer aan waarmee wij jou sneller kunnen helpen.

IP adres

Jouw IP adres bewaren wij om je een overzicht te kunnen geven vanaf welk IP adres ingelogd is op jouw account of wijzigingen zijn doorgevoerd (voor zover beschikbaar of gebruikt). Dit IP adres wordt ook gebruikt om jouw account beter te beschermen tegen ongeoorloofde toegang vanaf andere locaties (voor zover beschikbaar of gebruikt).

Betaalgegevens

Wij slaan betaalgegevens – zoals je PayPal- en creditcardgegevens, je rekeningnummer en je naam als rekeninghouder – op na een geslaagde bestelling. Voor de verwerking van je betalingen zetten wij ook andere partijen in zoals creditcardmaatschappijen. Bij een bestelling maken wij zowel een uniek offertenummer als factuurnummer aan die gekoppeld worden aan jouw account.

Overige gegevens die WebFully verwerkt

Wij verzamelen ook enkele persoonsgegevens die niet bedoeld zijn voor de uitvoering van een overeenkomst. Dit doen wij aan de hand van een gerechtvaardigd belang of met jouw toestemming. Het gaat om de volgende gegevens.

Werkgerelateerde persoonsgegevens

Solliciteer je bij ons, dan willen wij natuurlijk graag weten wat jij in huis hebt. Dit checken wij aan de hand van onder andere jouw CV, motivatiebrief, portfolio of ingezonden sollicitatieopdracht. Wij zullen jouw persoonsgegevens binnen vier weken verwijderen in het geval je niet wordt aangenomen.

Cookies

Wij gebruiken geen cookies voor onze website (www.webfully.nl en de subdomeinen).

Serverlogs

Maak je gebruik van onze diensten, dan bewaren wij in zogenaamde serverlogs automatisch enkele gegevens over je verbinding met onze servers. Denk aan je IP-adres, browserversie, en het tijdstip van je bezoek. De gegevens in deze logs gebruiken wij om fouten op onze systemen op te lossen en personen op te sporen die ons netwerk in gevaar brengen om hier vervolgens maatregelen tegen te treffen.

Overige persoonsgegevens

Het komt wel eens voor dat wij via supporttickets, socialmediaberichten of via e-mailberichten aanvullende persoonsgegevens toegestuurd krijgen waar wij niet om gevraagd hebben. Hebben wij deze persoonsgegevens niet nodig om je verder te helpen, dan zullen wij deze – voor zover technisch mogelijk – verwijderen.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Wij verwerken jouw persoonsgegevens natuurlijk niet zonder achterliggende redenen, maar hebben ze nodig voor:

  • het verlenen van toegang tot onze website en diensten, zodat jij bijvoorbeeld kunt inloggen in een controlepaneel;
  • het aangaan en uitvoeren van jouw overeenkomst met ons zodat wij weten op welke diensten jij recht hebt;
  • het opnemen van contact, bijvoorbeeld om jou te helpen bij een probleem waar je tegenaan loopt;
  • het behandelen van je klacht, voor een lange en gelukkige relatie;
  • het beveiligen van onze diensten en het bestrijden van fraude, zodat bijvoorbeeld niet iemand anders zich als jou voordoet;
  • het behandelen van reacties op onze vacatures, zodat wij beter weten of jij de juiste match bent.

Wij zullen jouw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan degene die hierboven besproken zijn, tenzij je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven of wij daartoe wettelijk verplicht zijn.