De producten

Statische -, dynamische - en hosting pakketten

Er worden twee variaties geboden qua websites: statisch en dynamisch. In het menu onder aan de linkerkant kunt u een product kiezen om de specificaties en inbegrepen diensten te lezen.

Statisch

De statische website is een website met informatie die weinig tot nooit verandert. Algemene informatie over producten, diensten of een digitale visitekaart in de vorm van een 1-pagina website of een website met meerdere pagina's als deze website die u nu raadpleegt.

Er zijn twee varianten: 1-pagina websites waar alles onder elkaar staat (goed voor een website als een visitekaartje) en een website (als deze website) met meerdere pagina's en eventueel een menu.

Voordelen zijn: eenvoud, snelheid, eenvoudig in te regelen backups, snel te migreren en een zeer klein aanvalsvlak voor hackers.
Nadelen zijn: onderhoud is lastig en tijdsrovend buiten dat er specifieke kennis nodig is over de programmeertaal.

N.B.: U krijgt geen shell of root toegang tot de server(s). Wij installeren en onderhouden de server(s) en veranderingen aan de website doen wij tegen betaling.

Dynamische website

De dynamische variant is een website met informatie die regelmatig aangepast dient te worden. Voor een dynamische website wordt nagenoeg altijd een Content Management System (CMS) framework gebruikt. Voorbeelden zijn Drupal, Joomla! en Wordpress om er drie te noemen. Momenteel bieden wij alleen het Wordpress CMS echter worden in de toekomst ook andere CMS omgevingen als Drupal of Joomla! aangeboden.

Voordelen zijn: simpeler te bewerken dan een statische website.
Nadelen zijn: complexe structuur, onderhoud is lastiger (versie beheer), backups zijn moeilijker goed in te regelen en er is specifieke kennis nodig over de gebruikte technieken die komen kijken bij een CMS. Daarnaast een relatief groot aanvalsvlak voor hackers naast dat indien een VPS gehackt wordt, de andere VPSsen op dezelfde server gehackt kunnen worden.

N.B.: U krijgt vooralsnog geen shell of root toegang tot de server(s). Wij installeren en onderhouden tot nader order de server(s).

Hosting pakketten

Wij raden u vriendelijk doch zeer dringend aan om eerst dit artikel over Meltdown in het Engels op Wikipedia en vervolgens dit artikel over Foreshadow in het Engels op Wikipedia uiterst grondig door te nemen.

Wij bieden hosting pakketten voor de statische websites, de dynamische websites en bieden daarnaast hosting op een eigen server omgeving zodat u naast uw eigen veilige omgeving geen last van buren (andere klanten met hun eigen VPS) heeft. Een eigen omgeving met een eigen server is buiten alles in huis te hebben de meest veilige omgeving die er bestaat.

Overig

Wij zullen zoveel mogelijk gebruik maken van het OpenBSD besturingssysteem en gaat er een percentage naar de Canadese OpenBSD stichting om de projecten van deze stichting te ondersteunen. Zie OpenBSD Foundation voor meer informatie.

Voor alle producten geldt: wij kunnen een bedrijfslogo en foto's laten maken bij een extern bureau. Deze handelingen beheersen wij niet en besteden die handelingen uit naar een bij ons bekend bedrijf waar wij vertrouwen in hebben. Uiteraard kunt u zelf een logo en/of foto's via e-mail aanleveren.