Informatie

Onze zelf ontwikkelde redundante (High Availability) hosting.

Nog niet leverbaar

Reden dat het niet leverbaar is: het is nog niet kostendekkend. Indien het wel kostendekkend is, zullen wij de dienst beschikbaar maken, zal het de standaard aangeboden versie worden en gaan onze huidige gehoste websites naadloos over.

Bent u voor een groot deel afhankelijk van de inkomsten via uw website dan raden wij onze redundante hosting aan. Uw website draait dan op meerdere systemen en bij storing bij 1 server nemen andere systemen het over.

Voor uw website gebruiken wij op redundante systemen met een besturingssysteem speciaal ingericht voor hosting met onze standaard toegepaste security standaarden. Startlimieten: harddiskruimte van 10GB, netwerkverkeer per maand is 1TB samen met 1000 e-mails en is per direct te vergroten (niet te verkleinen).

Let wel: wij bieden geen toegang tot de hostingdienst, de systemen, zelf. U krijgt dus geen shell toegang. Wij richten de hostingdienst en de website in en beheren, upgraden en bewaken beide, u krijgt dus alleen toegang tot het beheer van de website, dit allemaal om de aanvalsvlakken zo klein mogelijk te houden.